Savisaare jõuluklipi tootis sotside noorpoliitiku isa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn
Tallinn Foto: Postimees

Tallinna linnavalitsuse aastalõputervituse, kus Supermani kehastab Savisaar, tootis Tuisk Film Production OÜ. Produktsioonifirma ainuomanik ja juhataja Andrus Tuisk on tuntud sotside noorpoliitiku Siim Tuisu isa.

«Oma isaga me suhtleme praegu keskmiselt korra kuus ja sellel teemal pole üldse suhelnud. Jõulud on käes ja kui me ükskord perega kokku saame, eks me siis räägime. Ma ei olnud teadlik, et nad teevad sellise klipi või mida nad üldse teevad,» ütles Siim Tuisk.

«Maksumuse osas ma ei oska mitte midagi öelda, ma ei ole kunagi tundnud ennast pädevana hindama reklaamide maksumust. Ma pole selle ala spetsialist,» sõnas Tuisk. «Sisu mõttes kuivõrd palju on seal Edgar Savisaart, kui keskerakonna parteijuhti ja kui palju linnapead ning palju linnavalitsus oleks pidanud selle eest maksma on kõik debateeritav.»

Filmi eestikeelse ja venekeelse versiooni tootmise maksumus on linnavalitsuse pressiteenistuse teatel kokku 35 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles