IRL nõuab Savisaarelt Kiltsile eraldatud raha tagasimaksmist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kübar.
Madis Kübar. Foto: Valimised

Kiltsi rahvamaja remondiks 20 000 euro eraldamine Tallinna linnavalitsuse reservfondist ebaotstarbekas ning linnapea Edgar Savisaar peab selle raha linnakassase tagasi maksma, sõnas volikogu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimees Madis Kübar.

«Tallinnal ei ole piisavalt raha, et remontida lasteaedu, teha korda teid, hoida pimedatel talveöödel tänavavalgustust sees,» ütles Kübar Isamaa ja Res Publica Liidu pressiesindaja vahendusel. Tema sõnul ei ole Kiltsi rahvamaja remondi rahastamine Tallinna kui kohaliku omavalitsuse ülesanne. «Tegemist ei ole kindlasti tallinlaste maksuraha otstarbeka kasutamisega,» sõnas Kübar

Kübara sõnul on Kiltsi rahvamaja põranda taastamiseks ja välisuste vahetuseks 20 000 euro eraldamine linnavalitsuse reservfondist ebaotstarbekas ja Savisaar peab selle raha linnakassase tagasi maksma. Juhul kui linnapea ei ole nõus summat tagastama, siis peaks linnakantselei nimetatud summa tema palgast kinni pidama ning vajadusel pöörduma inkassosse, teatas Kübar..

Kübara sõnul peaks linnavolikogu revisjonikomisjon kontrollima linnavalitsuse reservfondi vahendite kasutamise otstarbekust ja seaduslikkust ning lisas, et ei ole välistatud, et sarnaseid kampaaniaprojekte on linn teinud teisigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles