Politsei otsib röövimiste ja kallaletungide võimalikke ohvreid

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kõigil, kes tunnevad  fotodel kujutatud noormeestes ära neid rünnanud isikud, anda sellest kiiresti teada politseile numbril 56 90 42 72 või  6 12 46 92.
Politsei palub kõigil, kes tunnevad fotodel kujutatud noormeestes ära neid rünnanud isikud, anda sellest kiiresti teada politseile numbril 56 90 42 72 või 6 12 46 92. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talitus on kinni pidanud neli noormeest, keda kahtlustakse röövimise toimepanemises selle aasta 6. oktoobri õhtul Tallinnas, Kaupmehe tänaval.  

Politseil on alust arvata, et  fotodel kujutatud noormehed võisid toime panna veel analoogseid kuritegusid ning ka tungida inimestele kallale Tallinna vanalinnas ja kesklinnas, võimalik, et ka teistes Tallinna piirkondades.

Politsei palub kõigil, kes tunnevad  fotodel kujutatud noormeestes ära neid rünnanud isikud, anda sellest kiiresti teada politseile numbril 56 90 42 72 või  6 12 46 92.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles