Mupo trahvis öösel kaubanduskeskuse parklas parkinuid

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli kaubanduskeskuse parkla.
Sikupilli kaubanduskeskuse parkla. Foto: Peeter Langovits

Pühapäeva varahommikul sai mupo patrull info selle kohta, et Sikupilli ostukeskuse parklas rikutakse  massiliselt kehtestatud liikluskorraldust.

Patrull fikseeris 53 autot, mis viibisid parkimisplatsil, kuigi liikluskorraldusvahendid keelavad parkimisplatsil parkimise kaubanduskeskuse sulgemise järgselt kuni hommikuse kaupluse avamiseni, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Parkimine Sikupilli parklas on keelatud ajavahemikul 23.00-08.00.

«Ilmselt oli tegemist nädalavahetuse ja üle  tee asuvas Zelluloosi klubis toimunud üritusega, kus  Sikupilli parkla on lähedal asuv ning mugav paik parkimiseks. Samas on liikluskorraldusvahendid selgelt keelanud öise kaubanduskeskuse territooriumil parkimise ning sellest lähtuvalt tuli teha seaduse vastu eksinutele sellekohane meeldetuletus,» selgitas mupo öine patrull.

Mupo palub kõigil järgida kehtestatud liiklusregulatsioone, sealhulgas kaubanduskeskuste parkimisaladele kehtestatud nõudmisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles