Mustamäel päästeti pesumasinasse kinni jäänud last

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäel aitasid päästjad lapse pesumasinast välja.
Mustamäel aitasid päästjad lapse pesumasinast välja. Foto: Reporter.ee

Mustamäel Vilde teel aitasid päästjad täna pesumasina trumlisse kinni jäänud last.

Päästeameti pressiesindaja Ants Raava sõnul tuli väljakutse Vilde teele kell 17.24. Kohale sõitsid Nõmme päästjad ja avastasid, et maja ees oli üks ära visatud pealtlaetav pesumasin, mille trumlisse oli roninud 9-aastane poiss. Poiss oli masinasse nii õnnetult kinni jäänud, et sealt paistis ainult pea.

«Poiss ise oli rahulik ja kuulas päästjate sõna ja ei paanitsenud,» rääkis Raava. Poisi masinast kätte saamisega läks üle tunni aja, sest autode lahti lõikamiseks mõeldud tehnikat kasutada ei saanud, kuna see võinuks poissi vigastada.

Lõpuks võeti välja tööriistakomplekt ja lammutati pesumasin kuni trumlini poisi ümbert ära. Seejärel kaeti poiss tekiga, et teha veel kolm lõiget ja painutati trummel nii palju lahti, et rüblik välja mahuks. «Poiss tuli välja nagu konsverikarbist,» ütles Raava.

Poiss juhtunu käigus vigastada ei saanud, aga oli pikast trumlis istumisest natuke kange.

Raava manitses, et kui peaks juhtuma, et laps kuhugi kinni jääb, siis kindlasti ei tohi hakata rapsima, tuleb jääda rahulikuks ja kui ise lahti ei saa, siis häbenemata 112 helistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles