Üleskutse: milliseid uuendusi Tallinn vajab?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn.
Tallinna vanalinn. Foto: Küllike Rooväli

Linnavolikogu innovatsioonikomisjon soovitab Tallinnas algatada uuenduslike lahenduste ideekonkursi. Tallinncity ootab kommentaariumisse ka ettepanekuid lugejatelt: mida tuleks Tallinnas muuta, uuendada?

Innovatsioonikomisjoni esimees Andres Kollist esitab neljapäevasel linnavolikogu istungil eelnõu «Tallinna innovaatiliste lahenduste teekaardi» nime kandva ideekonkursi korraldamiseks ning tutvustab ühtlasi algatuse sisu.

«Suuri plaane või visioone mitmekümneks aastaks ette on ju Tallinnas ikka sündinud, aga veelgi rohkem kasu oleks edasiviivatest ideedest, mis muudaksid mõnd konkreetset linnaelu tahku ja jõuaksid juba paari aasta jooksul ka eelarvesse,» selgitas Kollist eelnõu sihti.

Ideekonkurss on ta sõnul kavandatud avatuna, st et osaleda võivad nii teadus- ja õppeasutused kui ka vabaühendused, eraisikud, ettevõtted jt. Täpsemate tingimuste sätestamine jääb linnavalitsuse ülesandeks, kes ka konkursi korraldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles