Tallinna ringteel läheb kitsaks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevast läheb Tallinna ringtee Saue ja Keila vahelisel lõigul kitsaks.
Laupäevast läheb Tallinna ringtee Saue ja Keila vahelisel lõigul kitsaks. Foto: Tairo Lutter

Tallinna ringteel Saue ja Keila vahel algavad laupäeval teetööd, soovitav on kasutada ümbersõitu.

Laupäeval, 13. septembril algavad asfaltkatete kuumtaastamistööd Tallinna ringteel Saue ja Keila vahelisel teelõigul. Alates esmaspäevast kuni tööde lõpuni neljapäeval juhib liiklusvoogu reguleerija ning kõigil liiklejatel on soovitatav ummikute vältimiseks kasutada ümbersõitu, teatas Teede REV-2.

Kogu taastatav teelõik asub Tallinna ringteel ehk riigimaanteel nr 11 kilomeetritel 31,5-38,1 Saue Olerexi tanklast Keila Statoili tanklani.

Laupäeval ja pühapäeval (13.-14. septembril) tehakse asfaltkatete kuumtaastamistöid teelõigus Keilast Valingu teeristini. Tööd algavad 13. septembril kell 14. Korraga on avatud üks sõidurada ning liiklusvoogu juhib liiklusreguleerija, tööde alas on autode kiirus piiratud 50 kilomeetrini tunnis. Liiklejatel palutakse valida võimalusel alternatiivne marsruut või arvestada ligikaudu 20 minuti võrra pikema sõiduajaga. 

Esmaspäevast neljapäeva (15.-18. september) hilisõhtuni tehakse teetöid Valingu ristist Saueni. Sel ajal on korraga avatud üks sõidurada ning liiklusvoogu juhib reguleerija, tööde alas on autode kiirus piiratud 50 kilomeetrini tunnis.

Tulenevalt kõnealuse maanteelõigu väga kõrgest liiklusintensiivsusest on tööpäevadel sõiduautodele avatud ümbersõit, mis kulgeb Valingu ristist Tallinn-Pärnu maanteeni. Kiiruspiirang ümbersõidul on 60 kilomeetrit tunnis.

Kõikidel liiklejatel on soovitatav teetööde ajaks varuda aega ning kasutada ummikute vältimiseks võimalusel ümbersõidu võimalust. Ümbersõit on nii Tallinna ja Saue suunalt kui ka Keila poolt liigeldes tähistatud ajutiste liiklusmärkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles