Haaberstis tuleb laupäeval tasuta kontsert ja laat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õismäe.
Õismäe. Foto: Peeter Langovits

 Õismäe tiigi kaldal saab laupäeval kell 15 kaeda tasuta sügiskontserti Haabersti Sügis. Kontserdile eelneb heategevuslik sügislaat.

Suurel laval esinevad Tanel Padar & The Sun, Hellad Velled, Toivo Asmer, Merle Lilje ja Peeter Kaljuste, ansambel Ivetta Trio ja Haabersti puhkpilliorkester Kutter.

Haabersti sügislaata korraldab MTÜ Lasteaed Pääsusilm koostöös Haabersti Vaba Aja Keskusega. Laadaplatside rendist saadud tulu läheb lasteaia Pääsusilm toetuseks.

Haabersti linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on Haabersti Sügisest kujunenud linnaosas tore ja pikaajaline traditsioon. Sel aastal korraldatakse sügiskontserti juba üheteistkümnendat korda. Lisaks kontserdile ootab kell 15.30 lapsi teater Marionett etendusega «Jokker Joosu ja imelised nukud.» Kohal on toitlustajad ning erinevad atraktsioonid lastele ja noortele. Õhtu lõpeb ilutulestikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles