Kungla tänaval liigub ringi eksootiline lind

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kungla tänava papagoi.
Kungla tänava papagoi. Foto: Kaja Komissarov

Tähelepanelik Kalamaja elanik Kaja Komissarov postitas Kalamaja Facebooki kommuuni pildi papagoist, kes liigub ringi Kungla tänaval. Halli värvi ja roosa nokaga eksootilist lindu ei tundu aga keegi taga otsivat.

Kalamaja elanikud aga ei jää ootama, kuni omanik endast märku annab. Vastupidi, kuna ilmad lähevad jahedamaks, peetakse nende kommuunis juba plaani, kes ilusa tiivulise enda hoolde võtab. Üks Kalamaja elanik avaldas arvamust, et linnuke vajab kiiret päästmist, kui tegemist on tõesti väljamaalasega. «Kohalikud linnud, eriti varesed, on tugevad natsionalistid ja teevad võõrad vagaseks,» teadis ta rääkida.

Kalamaja elanik Renè andis aga teada, et kui linnuke omanikku ei leia ning kui kellelgi puuri on laenata, võib ta meeleldi ise papagoi eest hoolitseda. Kohe tuli appi abivalmis kaaskodanik Ave, kes pakkuski linnule suurt puuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles