Maxima rajab Õismäele supermarketi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitajate teele Haabersti ringi lähedusse kerkib uus Maxima.
Ehitajate teele Haabersti ringi lähedusse kerkib uus Maxima. Foto: Toomas Tatar

Tallinna linnavalitsus kehtestab homme detailplaneeringu, mis võimaldab rajada Väike-Õismäe piirile Haabersti ringristmiku naabrusse Maxima kaupluse.


Ehitajate tee 148 kinnistu ja lähiala detailplaneering hõlmab 4,35 hektari suuruse maa-ala, millele saab ehitada kahe maapealse korrusega kaubandushoone ja alajaamahoone, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Ühtlasi näeb detailplaneering ette Ehitajate tee laiendamise, ala heakorrastamise ja haljastamise, juurdepääsude ja parkla rajamise ning tehnovõrkudega varustamise. Detailplaneeringu kohaste teede ja tehnovõrkude väljaehitamine tagatakse vastavalt 25. juunil 2013 sõlmitud lepingule.

Ehitajate tee 148 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu koostas OÜ Moodul Projekt. Planeeritav ala asub Haabersti linnaosas Paldiski maantee, Rannamõisa tee ja Ehitajate tee ringristmiku vahetus läheduses. Planeeringualale jäävad kinnistud sobivad suurepäraselt ärihoone ehitamiseks, kuna planeeringuala jääb tiheda liiklusega Ehitajate tee äärde. Kavandatava kaubandushoone kõrgus on kuni 15 meetrit maapinnast. Planeeringualal praegu asuvad hooned lammutatakse.

25. juunil 2013 sõlmitud lepinguga võttis Maxima Eesti OÜ kohustuse tagada oma vahendite arvelt detailplaneeringukohaste avalikult kasutatavate teede, üldkasutatava haljastuse, välisvalgustuse ja vihmaveekanalisatsiooni valmisehitamine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles