Ülemiste City festival päädib Lenna kontserdiga

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste Citys lammutati endise Dvigateli suurim hoone, kunagine salajane metallitootmiskompleks.
Ülemiste Citys lammutati endise Dvigateli suurim hoone, kunagine salajane metallitootmiskompleks. Foto: Toomas Huik

Ülemiste City töömesilased avavad täna uksed ja peavad Keevise tänava veeres maha linnafestivali: keskpäeval leiab aset piknik, kus maitseelamusi pakuvad seitse erinevat isutekitajat sealhulgas Reval Kondiitrid, Boost ja La Muu. Kell 13 tutvustavad end sealsed ettevõtted, seejärel esinevad lasteaialapsed ning kell 18 paneb festivalile punkti meeleolukas Lenna kontsert.

Mainor Ülemiste turundusjuhi Georgi Viiese sõnul on Ülemiste Cityst tänaseks välja kujunenud täiesti omaette suur linnak oma ülikooli, lasteaia, kohvikute, ostukeskuse ja sadade põnevate ettevõtetega. «Ainuüksi täna töötab Ülemiste Citys igapäevaselt üle 6000 inimese ja tulevikus nähakse siin töökohti kokku 15 000 inimesele. Kui sellele arvule lisada veel ka pereliikmed, mõjutab värske uuendusmeelne linnak peagi vähemalt 50 000 inimest,» selgitas Viies.
 
Ülemiste City on Tallinna lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegne linnak. 36 hektaril on tänaseks välja ehitatud ligi 81 000 ruutmeetrit kaasaegset büroopinda 200-le ettevõttele ja 6000 töötajale. 2025. aastaks plaanitakse rajada kokku 200 000 ruutmeetrit büroopinda, 125 000 ruutmeetrit kortereid, spordikompleks, kultuurikeskus, pargid ja kohvikud. Ülemiste City linnaosa arendavad Technopolis Ülemiste AS ja Mainor Ülemiste AS.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles