Talentide linn: rattateel võib sõita vaid kohtu loal?

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seaduskuulekas jalgrattur avastas Liivalaia tänava kergliiklusteelt liiklusmärgi, mis lubab kohtumajast mööduda vaid maakohtu loal.


Kesklinna poole sõites pole Liivalaia tänava kohtumajast möödumisega probleeme. Aga kui sõita kõnniteel (kus jalgrattaga sõitmine on lubatud) Pärnu maantee poole, siis peatab jalgratturi Liivalaia 24 asuva kohtuhoone juures olev sissesõidukeelu märk.

Märgil on lisatahvel, mis teatab, et maakohtu loal siiski võib sealt edasi sõita. Tegelikult on märk sinna pandud ilmselt autojuhtide ohjeldamiseks. Paraku on märk sellises asendis, et Liivalaia tänavalt sinna pöörav sõidukijuht seda ei näe. Ka suurem osa jalgrattureid tuhiseb märgist mööda ilmselt seda märkamatagi.

Maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ütles, et kuna tegemist on linna maaga, siis teatati probleemist neile. «Edastasime informatsiooni Tallinna transpordiametile, kes hakkab selle märgiga tegelema,» lausus Ots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles