Kümme kohta Tallinnas, kus soodsalt ja mõnusalt süüa saab

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must Puudel
Must Puudel Foto: Kultuurikava.ee

Ingliskeelne blogija Thepinkmoustache jagab välismaalastest Tallinna külalistele soovitusi siinsete soodsate söögikohtade osas.

Favoriidina nimetab ta kohvikut Sesoon (Niine tn.), mis jääb küll tavapärasest turismimarsruudist veidi kõrvale, kuid on suurepärane paik sõpradega istumiseks, seltsiks mõnusad joogid ning värske, maitsev toit. Kiita saavad ka Must Puudel ja Sinilind, kuid ka pigem joogikohana tuntud baarist Pudel leidis ta mõnusa risotto. Samuti tõstab blogi esile tasuta wifit.

Kiita saavad ka Vapiano pastad ja Solarise keskuse Lido toiduvalik, suured portsjonid ja söögisaal. Taskukohase sushi-kohana soovitatakse blogis SushiMon & SushiCat'i, kuid hoiatatakse, et mujalt tulnud peavad harjuma eestipärase hapukoore ja toorjuustu kasutamisega sushi juures.

Mõnusa atmosfääriga olengupaigana saab kiita F-hoone, pubitoitu soovitatakse võtta Hellast Hundist või Dublinerist, pitsat süüa Loca Pizzas ning maitsta Reval Cafe suppe ja salateid.

Kõhnema rahakotiga hostelirahvas pidavat lugu ka Rataskaevu tänaval asuva Kompressori pannkookidest ning Kolmanda Draakoni nimelisest kõrtsist raekoja keldris - seal saab odavalt ampsata põdralihasuppi ja pirukaid ning kõrts ise reklaamib end lausega, et kõik toidud maksavad seal 1 raha.

Blogi ennast näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles