Sokos Hotel Viru söögikoht Amarillo avas neljapäeval oma suveterrassi, veidi suvisemaks vuntsitud menüü ja joogikaardiga.
Amarillo avas suveterrassi vürtsikate tacode ja mahedate kokteilidega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakutavad texmex-retseptid on muutunud vürtsisemaks ja teravamaks, lisandunud mehhiko salatid ja tacod. Teravate maitseelamuste austajatetelt, kes aga burgerist siiski loobuda ei raatsi, on hea tagasiside saanud Amarillo läbi aegade teravaima maitsega hamburger Naga Burger. Fajitade valik on samuti mitmekesistunud - nüüd leiavad sealt sobivat hamba alla ka taimetoitlased
Amarillo püsikunded hindavad paiga margariita-kokteile, nüüd on lisandunud näiteks mangomaitseline margariita. Kokteilikaardilt leiab mõistagi ka klassikat, ehk siis cosmopolitani ja mojitosid, aga ka päris omanäolise koosluse: Jack Daniels kirsikompotiga.