Korduvalt liiklusseadust rikkunud noormeest karistati 25-päevase arestiga

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauri Kulpsoo

Eile karistas Harju maakohus 22aastast Raiki juhtimisõiguseta sõitmise ning politseinike peatumismärguande eiramise eest kokku 25-päevase arestiga.


19. mai hommikul pidasid Põhja prefektuuri politseinikud Raiki juhitud riikliku registreerimismärgita ATV kinni Tallinnas Nõmmel. Esialgu politseinike peatumismärguannet eiranud noormees sõitis mööda Ehitajate teed Nõmme poole, kus ta peagi peatati, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Kuna politsei on Raiki viimaste aastate jooksul korduvalt sõidukiroolist kõrvaldanud juhtimisõiguse puudumise tõttu, lisaks on teda ka varasemalt erinevate süütegude, sealhulgas liiklusseaduse rikkumise eest mitmel korral karistatud, viisid korrakaitsjad mehe jaoskonda kohut ootama.

Võttes arvesse noormehe eelnevaid rikkumisi, karistas kohus Raiki 25päevase arestiga, mida noormehel tuleb kanda alates kinnipidamise päevast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles