Video: Tallinncity kandis üle Koolitantsu suure finaalkontserdi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Nokia kontserdimajas toimub sel laupäeval Koolitantsu juubelifestivali finaalkontsert . Kell 12 algaval kontserdil sai näha laste-, vaba- ja Eesti-teemalisi tantse ja kell 19 estraadi-, show- ja tänavatantse. Postimees teeb kontserdist ka ülekande.

Õhtusel kontserdil astuvad spetsiaalselt Koolitantsule lavastatud kavaga üles õhtujuht Marek Sadam, E.T.A. Tantsukooli õpilased ja TTÜ tantsutüdrukud.  Kontserdimaja fuajees on üleval Koolitantsu 20. juubelile pühendatud näitus.

Lisaks tantsulahingule ristatakse Solarise Keskuse Apollo raamatupoes ka sõnapiike. Festivali finaalkontserdi vaheajal peetavas debatis hakatakse arutama huvihariduse rahastamise ja kvaliteedikontrolli teemadel.  Huvihariduse oleviku ja tuleviku üle peetavat debatti juhib Eesti Tantsuagentuuri nõukogu liige Urmo Kübar, kuulama  ning kaasa mõtlema ja rääkima on oodatud kõik huvilised.

Vaata koolitantsu kontserte siit järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles