Hip-hip-hurraa: Kalamaja pääses maailma hipsterilinnakute esikahekümnesse

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamaja tänavatel ja hoovides kaubeldi, musitseeriti ja loodi visiooni tuleviku linnaosast.
Kalamaja tänavatel ja hoovides kaubeldi, musitseeriti ja loodi visiooni tuleviku linnaosast. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kus saab juua käsitööõlut, süüa orgaanilist toitu ja täpikleitides näitsikute ja skinny-teksades noorte vuntsikandjatega indie-peol tantsu vihtuda? Mõistagi hipsterilinnakus! Veebileht Skyscanner valis ka Tallinna Kalamaja maailma hipsterilinnakute paremikku.

Kui New Yorgi hipsterite meka on Williamsburg ja Berliini omad kogunevad Kreuzbergi, mahutas veebileht oma maailma kõige coolimate hipsterlinnakute topis 18. kohale Tallinna Kalamaja rajooni oma asukate, arvukate kohvikute-baaride-poodidega. Esile on tõstetud näiteks mereäärset Klausi kohvikut, kus suurepärane vaade kohtub põneva disainiga, mida pakub sealsamas Eesti Disaini Maja.

Kalamaja seljatas topis näiteks Mission Districti San Franciscos ja Shimokitazawa Tokyos, kuid lõunanaabreid meil murda ei õnnestu: esikohale paigutab veebileht lätlaste Miera iela ehk Rahu tänava oma vintage-poekeste, raamatukaupluste, galeriide ja söögikohtadega.

Vaata kogu nimekirja siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles