Galerii: milliseid Ukraina kaupu saab poodidest?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity tegi tiiru pealinna poodides, et vaadata, missuguseid Ukraina tooteid osta saab.

Selveri kampaaniatooteks on Ukraina hoidised, baklažaanipüreest adzikani, mida pakutakse soodushinnaga alates 1.49 eurot. Ukraina kuivatud herned maksavad 0.99, aprikoosimahl 1.25 ja karamellkompvekid 0.91 eurot, pakutakse ka diabeetikutele mõeldud fruktoosiga kompvekke. Osta saab ka Ukraina päritolu piimatäidisega hommikusöögipadjakesi ning müslit ( 1.95) ja soola (0.39 eurot).

Nii Selveri kui ka Maksimarketi valikus on on ka Ukraina liköör- ja vahuveine, samuti viina - näiteks Mernaya viin maksis Laagri Maksimarketis 9.49 eurot,  vahuvein 7.65. Veel leiab Maksimarketi valikust Ukraina päritolu emailkruusi (2.29 eurot), kiirnuudleid (0.23 eurot), näkileivad (0.59 eurot pakk), šokolaadikompvekke (0.82 eurot pakk) ja iiriseid (0.87 eurot pakk) ning diabeetikutele mõeldud küpsiseid (0.72 eurot pakk) ning ka erinevaid Ukraina päritolu hoidiseid.

Sotsiaalvõrgustikes levib üleskutse «Ostke Ukraina tooteid», millega innustatakse majanduslikes raskustes Ukrainat kas või sümboolselt toetama ja sealt pärit tooteid tarbima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles