Talvine parkimiskord kehtib vanalinnas vähemalt järgmise nädalani

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimine vanalinnas.
Parkimine vanalinnas. Foto: Peeter Langovits

Transpordiametis võeti äsja vastu otsus, et suvisele parkimiskorrale üleminekuga Tallinna vanalinnas oodatakse vähemalt esmaspäevani, sest ilmaprognoosid lubavad nädalavahetuseks lumesadu.


«Praegu aknast välja vaadates tundub tõepoolest, et peaks kohe kiiresti suvise korra kehtestama. Aga ilmateade lubab ülehomseks lund, kuigi praegu paistab päike ja tundub uskumatu, et lund võiks sadama hakata. Aga me jälgime Norra ja Soome ilmaprognoose, mis on üsna täpsed. Ja mõlemad lubavad lund,» ütles transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

«Otsustasime, et ootame selle nädalavahetuse veel ära. Esmaspäeval vaatame uuesti. Kui ei ole palju lund tulnud, siis läheme vanalinnas suvisele parkimiskorrale üle. Kui on palju lund tulnud, siis tuleb seda koristama hakata,» lausus Rüütelmaa.

Talvine parkimiskord vanalinnas tähendab seda, et paariskuupäevadel tohib parkida ühtedel, paaritutel kuupäevadel teistel tänavatel. Seda selleks, et autod lumekoristajatele ette ei jääks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles