Tallinna eakad saavad hinnaalandust autovaruosadelt ja ehituskaupadelt

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadriorus jalutavad pensionärid.
Kadriorus jalutavad pensionärid. Foto: Peeter Langovits

Tallinna eakad saavad veebruarist lisaks soodushinnaga apteegikaupadele nüüd linna lepingupartneritest firmadelt soodustust ka kodu, kodumasinate ja sõiduki remondi- ja hooldusteenuste puhul.

Abimees Grupp OÜ rakendab kodutehnika paigaldusel, remondil ja varuosade ning tarvikute müügil hinna vähendamist 15 protsenti igalt tootelt või teenuselt. Seega kujuneb näiteks arve täishinnaga 70 eurot pensionärile 10.50 eurot odavamaks.

OÜ Kodutööd rakendab teenuste (elektri-, sanitaartehnilised, remondi-, majapidamistööd, veoteenus) müügil hinna vähendamist 10 protsenti arve summalt, mis jääb alla 199 euro ning 20 protsenti arve summalt, mis ületab 199 eurot. Seega näiteks 300 eurose arve puhul on pensionäri hinnavõit 60 eurot.

Pensionäridele pakutakse hinnasoodustust ka autovaruosade ostmisel ning auto hooldus- ja remonditööde tegemisel. OÜ Auto Jaoks annab soodustust linnalt pensionilisa saajale soodustust autovaruosade hinna ja tarvikute osas 10 protsenti, kuid mitte rohkem kui 10 euro ulatuses kalendrikuus.

Alates 1. märtsist annab BCA Autoekspert OÜ pensionäridele 10 protsenti soodustust auto kere- ja värvitööde ning hooldus- ja remonditööde puhul, aga ka autorendi ja puksiiriabi teenuse puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles