Eestist saab odavamalt: rahvas tellib Soome hapukoort, hakkliha ja mahla

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihatooted kaupluses.
Lihatooted kaupluses. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eestlaste asutatud veebipood Tavaraverkko viib Tallinnast Soome igapäevast toidukaupa: enim tellitakse liha- ja piimatooteid, aga ka karastusjooke ja mahlu.

«Enamik meie tellijaid on soomlased, kes tellivad just igapäevakaupa: nt. lihatooteid (hakkliha, suitsuvorste, salaamit jne), riisi, pastatooteid, maiustusi, piimatooteid (piima, juustu, kodujuustu jne) ning kindlasti ka jooke,» rääkis veebipoe asutaja Urmas Uibomäe.  «Pea kõik tellimused sisaldavad nii mahlu kui ka karastusjooke, mis on Soomes kallimad.»

«Eestlased tellisid jõulude aegu tihedalt verivorste, hästi läks ka piparkoogitaigen,» rääkis Uibomäe. «Samuti tahetakse Lotte maisipulki, Kalevi šokolaadi ja komme. Üks kindel toode, mille võib leida pea igast tellimusest ,on hapukoor ja kohupiimad. Enamus tooteid, mida eestlased tellivad, on ikka eestimaised,» kinnitas ta.

Kaubad tulevad tema sõnul Tallinnast hommikuse laevaga, mis tagab pakutava kauba maksimaalse värskuse. «Kaupade kojuvedu on tasuta. Ainukene piirang on, et tellimuse maht peab ületama 50 eurot,» rääkis Uibomäe. «Tellides kaubad enne kella 12 päeval, toome selle kohale juba järgmiseks päevaks. Peale kella 12 tellitud kaubad jõuavad kohele ülejärgmiseks päevaks.»

Veebipoe kodulehel on toodete valik, mille hulgast saab tellimuse komplekteerida. «Samas saame klientidelt ka palju tagasisidet, milliseid tooteid nad valikusse juurde soovivad ja seni on meil õnnestunud neid pea sajaprotsendiliselt täita,» tunneb Uibomäe rõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles