2014 Haaberstis: algab Haabersti ringristmiku rekonstrueerimine

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senine Haabersti linnaosavanem Marek Jürgenson jätkab oma ametis.
Senine Haabersti linnaosavanem Marek Jürgenson jätkab oma ametis. Foto: Toomas Tatar

Tallinncity usutles pühadeintervjuus Haabersti linnaosa vanemat Marek Jürgensoni, saamaks ülevaadet linnaosa uue aasta plaanidest. «Suurim mure on Haabersti ringristmik, mille rekonstrueerimise esimese etapiga alustame 2014.aastal. Lasteaiakohad on meie elanikele samuti väga tähtsad ja selle probleemi leevendamiseks alustame koostöös Haridusametiga Järveotsa tee 33 endise Õismäe Kooli hoone ümberprojekteerimist lasteaiaks,» rääkis Jürgenson.

 «Minu kui linnaosa vanema plaanid on tehtud neljaks aastaks. Iga projekt algab millestki ja kõikide antud lubadustega tuleb tegelema hakata - olgu need siis Kakumäe lasteaed-algkool, või suur kogupere mänguväljak või siis hoopis jalgpallistaadion,» selgitas ta.

«Samas seisame hea selle eest, et kõik tavapärased Haabersti üritused saaksid peetud, mida inimesed linnaosa valitsuselt ootavad - näiteks kogupereüritused Haabersti Kevad ja Haabersti Sügis oma suure kontserdiga, noortele mõeldud liiklusalased võistlused Haabersti Liiklusäss ja päästeametiga koos tehtav suurvõistlus Haabersti Väike Elupäästja,» tutvustas linnaosavanem.

«Nüüd, kus valmistume aastavahetuseks, tuleb teha teoks Haabersti traditsiooniline uusaasta ilutulestik. Meie inimesed ei pea sõitma kesklinna ilutulestikku vaatama,» lubas Jürgenson.

«Loodan, et 2014. aastal teeme korda ka Õismäe tiigi ümber oleva terviseraja uue kattega spordirajatiseks ja paigaldame sinna virgestuselemendid. Seda kergliiklusteed kasutavad paljud tervisesportlased, kes mulle selle raja korrastamise vajadusest on ikka ja jälle rääkinud,» tutvustas Jürgenson tulevikuplaane.

«Neli aastat tagasi viidi postkontor Väike-Õismäe elurajoonist ära üsna ebasobivasse kohta Ehitajate teel. Meie inimesed on ikka tahtnud, et postkontor toodaks tagasi elurajooni keskele tagasi ja tuleval aastal toomegi postkontori tagasi,» lubas ta. «Tõsi, päris samasse kohta enam ei saa mitmetel põhjustel, kuid nüüd hakkab postkontor olema Järveotsa keskuses Õismäe tee 107.»

«Eks need eelnevalt öeldud tegemised olegi väga head uudised ja kindlasti muudavad nad kõik Haabersti elu oluliselt paremaks. Mõnda inimest rõõmustab üks , teist jälle mõni muu asi. Mõnda inimest ei pruugi rõõmustada jalgpallistaadion Arigato spordiklubi kõrval, teda huvitavad hoopis aukude lappimised. Luban, et tegelen kõikide probleemidega ja näiteks halvas seisukorras oleva Õismäe tee asfaltkatte remondiga alustame tuleval aastal kindlasti,» lubas Jürgenson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles