Äsja valminud Tehnika tänav kaevatakse üles

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses veeavarii likvideerimisega suletakse täna,  20. novembril kell 20 liiklus Tehnika tänaval lõigus Toompuiesteest kuni Suve tänavani.


Ühistranspordile võimaldatakse läbipääs. Liikluse sulgemise ajal pääseb Tehnika tänavale Adamsoni ja Wismari tänava kaudu, teatas transpordiamet.
Tööde ettevalmistamisega tegelenud töömehed vandusid Tehnika tänava projekteerijaid maa põhja. Nimelt on seal vaid üks sõidurada ning trollid tuleb kaevetööde ajaks suunata kõnniteele.

Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa on varem Tallinncityle selgitanud, et tänav kavandatigi sellise arvestusega, et kui sõiduteel midagi juhtub, saavad sõidukid mööda kõnniteed takistusest mööda. Seetõttu tehti ka kõnnitee serv küllaltki madal.

Nüüd aga on selgunud, et ühissõidukite jaoks ei ole see siiski piisavalt madal ning enne liikluse sulgemist tuleb trollidele ja bussidele tee äärde teha killustikust padjad, et nad kõnniteele ja sealt maha saaksid. Avariitööd loodetakse lõpetada hiljemalt homme kell 15ks.

See pole esimene kord, kus tänavu maha pandud asfalt juba üles songitakse. Samuti tänavu suvel valminud Soo tänaval Kalamajas on erinevatel põhjustel juba vähemalt kolm korda kaevetöid tehtud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles