Snelli tiigi äärne staadion seisab lahendust oodates tühjalt

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli staadionil toimusid varem kaheksa Tallinna kesklinna kooli kehalise kasvatuse tunnid.
Snelli staadionil toimusid varem kaheksa Tallinna kesklinna kooli kehalise kasvatuse tunnid. Foto: Liis Treimann.

Tallinnas Snelli tiigi kõrval asuv staadion on aprilli algusest saadik koolilastele suletud, nüüd otsivad selle omanik ja linn kompromissi, et koolid saaks seal taas kehalise kasvatuse tunde läbi viia.

Ärimees Endel Siffile kuuluval staadionil toimusid kaheksa Tallinna kesklinna kooli kehalise kasvatuse tunnid, kusjuures renti maksta ei tulnud sentigi. Veebruaris aga saatis Siff koolidirektoritele ja linnaisadele kirja, milles ta teatas, et majandussurutise ajal hakkab heategevus käima üle jõu, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Abilinnapea Kaia Jäppinen ütles, et linn on staadioni kasutamise eest pakkunud sama suurt renti nagu teistele spordirajatistelegi ehk siis kuni 300 krooni tunnist. Samas kulub aga ainuüksi staadioni ülalpidamisele kaks ja pool miljonit krooni aastas. Seda kulu linn aga kanda ei taha.

Endel Siffi sõnul peaks leping nägema ette, et linn vastutab staadionil toimuva eest siis, kui koolid seal sporditundidega tegelevad. Mis aga puudutab renti, siis see on Siffi sõnul eraldi küsimus, tuues välja, et linnal ei ole puudust propagandarahast ega sotsiaalkorterite rahast. «Küsimus on prioriteetides,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles