LTKH nõukogu vabastas kaks juhatuse liiget ametist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Tallinna Keskhaigla nakkuskeskus.
Lääne-Tallinna Keskhaigla nakkuskeskus. Foto: Toomas Huik

Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu rahuldas tänasel istungil senise ravijuhi ja juhatuse liikme doktor Gennadi Timbergi lahkumispalve.


Uueks ravijuhiks määras nõukogu 29-aastase staažiga arsti, 2004. aastast LTKH ravikvaliteedi juhi ametis olnud doktor Imbi Moksi.

Seoses korraldamatusega haldusalas ja koostöö puudumisega kutsus LTKH nõukogu tagasi juhatuse liikme, finantsjuhi Veiko Pedoski, kes vabastati täna ametist.

«Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu liikmetena olime väga nördinud, kui erakorraliselt tehtud audit tuvastas finantsjuhi korraldamatuse tema haldusalas, finantskorraldust reguleerivate dokumentide eiramise ning temapoolse ebarahuldava koostöö juhatuses,» ütles LTKH nõukogu esimees Merike Martinson.

Pedosk määrati ametisse mullu märtsi lõpus ning siis pidi Martinson linnavolikogus vastama arupärimistele uue finantsjuhi puuduliku haridustee kohta. Toona kinnitas Martinson nii ajakirjanikele kui linnavolinikele, et Pedoskil on kõrgharidus samahästi kui käes ning et nii või teisiti on ta parim kandidaati haigla rahaasjade juhi kohale.

Lähiajal kuulutab LTKH välja konkursi uue finantsjuhi leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles