Tallinn otsib kodututele loomadele hoiupaika hankega

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomade Hoiupaiga kutsikad
Loomade Hoiupaiga kutsikad Foto: Liis Treimann

Kuna Tallinna keskkonnaameti leping loomade hoiupaigaga saab sel aastal läbi, kuulutas amet välja riigihanke koduta koerte ja kasside hoidmiseks.


Tallinna keskkonnaameti heakorra ja investeeringute osakonna peaspetsialist Ly Pärn sõnas, et uus hange kuulutati välja seepärast, et praegune leping MTÜga Loomade Hoiupaik on lõppemas. Praegune leping kehtib 31. oktoobrini.

Riigihanke esemeks on Tallinnast püütud hulkuvate ja omanikuta kasside ja koerte hoidmisteenus. Hankedokumentide järgi tasub keskkonnaamet iga looma eest vastavalt tegelikule varjupaigas viibitud päevade arvule, kuid mitte rohkem kui 14 päeva eest.

Lepingu kavandatav algusaeg on novembris ja lõpp 2015. aasta detsembris. «Selliste teenuste ostmiseks sõlmitakse lepingud parima pakkumuse esitanud töövõtjatega maksimaalselt viieks aastaks,» sõnas Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles