Tallinn tellib abipaketile reklaamikampaania

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abipaketi reklaamikampaania läheb linnale maksma hinnanguliselt 800 000 krooni.
Abipaketi reklaamikampaania läheb linnale maksma hinnanguliselt 800 000 krooni. Foto: Ants Liigus

Tallinna linnavalitsus tellib kuni riigikogu valimisteni kestva abipaketi reklaamikampaania, millele kulub käibemaksu arvestamata hinnanguliselt 800 000 krooni.

Esmaspäeval välja kuulutatud riigihange hõlmab Tallinna abipaketi teavitus- ja kujundustöid etteantud kujundusega, sealhulgas tegevus- ja meediaplaani lõplikku koostamist ja elluviimist tänavu märtsist kuni tuleva aasta veebruarini.

Hanke võitja teha jääb turundus- ja infomaterjalide ehk voldikute, roll-upide, bännerite, plakatite, flaierite ning meediainfo ja internetireklaami kujundamine, koostamine, tõlkimine, toimetamime ja tootmine, aga ka reklaampindade ning meediapindade ja eetriaegade kasutuse tellimine, projekti juhtimine, vajalike lubade ja litsentside taotlemine ja kõik muu sellega seonduv.

Hanketingimuste järgi on kriteerium madalaim hind, kuid linnavalitsus hindab sisuliselt kuni tuleva aasta riigikogu valimisteni kestva kampaania hinnaks 800 000 krooni. Pakkumused avatakse 23. märtsil.

Riigikogu valimised toimuvad järgmise aasta 6. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles