Juku-Kalle Raidi prügikastikampaania soovitab hääli mitte ära visata

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Juku-Kalle Raid

Kirjastus «Ema ja isa», mis andis välja parlamentäärist kirjamehe Juku-Kalle Raidi Riigikogu ööistungeid käsitleva raamatu «Eelarve» alustas koos pakendiringlusega kampaaniat «Ära viska oma häält ära!». Kampaania kutsub inimesi üles valima, mõtlema säästlikult ning olema kodanikuna kuuldav ka valimistevahelisel ajal.

Kampaania raames on pakendiringluse konteineritele nii Tallinnas kui ka mujal üle Eesti pandud plakatid, mis kutsuvad valima ning säästlikult mõtlema. Plakatitel seisab  «Ära viska siia oma häält, too parem pakend taaskasutusse!»

Kirjastuse omanik Juku-Kalle Raid soovitab võtta plakatit mitte vaid kui üleskutset valima, vaid tõmbab paralleeli normaalse kodanikuühiskonnaga: «Normaalne inimene sorteerib pakendeid, sest see on keskkonnasõbralik. Normaalne inimene käib valimas, sest ka see on isiklikule keskkonnale sõbralik ja normaalne inimene ei viska oma kodanikuhäält ära ka valimistevahelisel ajal, vaid teeb ennast kuuldavaks kogu aeg.»

Pakendiringluse juhataja Aivo Kangus kommenteerib kampaaniat, mis kestab aasta lõpuni: «Õigeid valikuid tuleb teha ise, pidevalt ning just täna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles