Mehed klaarisid Kadriorus püstoliga vehkides arveid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskohale saabunud politseipatrull.
Sündmuskohale saabunud politseipatrull. Foto: Karli Saul.

Eile õhtul ähvardas ettevõtte omanik firma Kadriorus asuvast kontorist oma asju ära viima läinud töötajat gaasipüstoliga.


Politsei pidas teisele isikule kallale tungimise eest kinni kohalikus venekeelses meelelahutusmaailmas tuntud ettevõtja Aleksei Pankovi.

Intsidendis kannatada saanud firma töötaja Aleksei Golikov rääkis venekeelsele Postimehele, et läks firmast oma asju ära viima, kuna pole kolme viimase projekti eest palka saanud. «Ütlesin omanikule, et ei lähe päevapealt minema, vaid viin praegu pooleli olevad projektid lõpuleja siis lahkun,» rääkis Golikov.

Pankov olevat talle kallale tunginud siis, kui Golikov ja tema sõbranna viisid kontorist asju ära. Ohver jooksis majast välja ja lukustas ennast autosse. Hoovist välja sõita ta ei saanud, sest värava tõkkepuud avav pult oli kontorisse jäänud.

Seejärel arenesid sündmused Golikovi sõnul väga kiiresti. Pankov olevat võtnud oma autost püstoli ning selle päraga tema auto esiklaasi puruks löönud. Kui Golikovil õnnestus autoga värava juure sõita, võeti ta seal uuesti sihikule. Seekord sihtis teda patrullpolitseinik, kes oli saabunud naabrite väljakutse peale arvatavat autovarast kinni võtma.

Politseinikud Pankovi juurest relva ei leidnud, pärast kolmetunnist otsingut leiti lumehangest gaasipüstol.

Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitusel leidis eile õhtul aset intsident, kus üks mees ähvardas teist meest relvataolise esemega ning purustas sellega tema auto akna. Kahtlustatavana toimetati jaoskonda 29-aastane Aleksei, kelle suhtes politsei alustas menetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles