Savisaare uus auto annab luksusklassi mõõdu välja

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare uhiuus Mercedes-Benz.
Edgar Savisaare uhiuus Mercedes-Benz. Foto: Karli Saul

Tallinna linnavalitsus nimetab meer Edgar Savisaarele üüritud ligi 900 000 krooni maksvat Mercedest tarbesõidukiks ja põhjendab neljarattavedu sellega, et muidu jääb linnapea lumme kinni.

Linnale kaheks aastaks turbodiiselmootori ja nelikveoga Mercedes-Benz E350 CDI 4Maticu üürinud Silberauto müügimees arvab, et tegelikult annaks uus E-Mercedes nii hinna kui ka tehniliste näitajate poolest ka luksusklassiauto mõõdu välja, kirjutab Õhtuleht.

Ligi 900 000 krooni maksva auto kasutamine tähendab Tallinna maksumaksjatele järgmise kahe aasta jooksul koos kindlustusega umbes 435 000-kroonist väljaminekut, millele lisandub kopsakas kütusearve.

Linna haldusdirektori Viljar Meistri sõnul on autotehingu juures kõik seadusega kooskõlas. Tema sõnul on nelikvedu linnapea auto juures väga oluline, sest muidu võib meie talvistel amanteedel lumme kinni jääda.

«E-klassi peetakse tarbeautoks, ma ütlen teile!» kinnitas ta Õhtulehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles