Linnaseltside manifestisari saab avalöögi Nõmmel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Linnalabor

Tallinna piirkondlikud seltsid täidavad poliitilise välireklaami keelu aja kohalike manifestide esitlemisega.


Neljal järjestikusel laupäeval toimuva sarja avavad 21. septembril kell 15 Nõmmel tegutsevad seltsid niinimetatud Möldre kolmnurgas, Möldre tee 14 juures.

«Otsime vastuseid sellistele põletavatele küsimustele nagu kui kõvasti tuleb hüüda, et kodaniku häält kuulda võetaks ning mida saavad Nõmmel tegutsevad seltsid ja elanikud kohalike murede lahendamiseks ära teha. Ootame Nõmmel kandideerijaid, kohalikke elanikke, linnaametnikke ja kõiki huvilisi osa võtma,» ütles Indrek Luberg Liiva Külaseltsist.
Lisaks tutvustavad seltsid manifestiüritustel ühisalgatuse Linnaidee raames valmivat koostöö head tava, mis saab peale valimisi uueks lähtekohaks vabaühenduste ja linnavalitsuse koostööle.

Piirkonnaseltside manifestisari toimub linnaosade kaupa: 21. septembril Nõmmel, 28. septembril Pirital, 5. oktoobril Põhja-Tallinnas ja 12. oktoobril Kesklinna linnaosas. Ürituste toimumisajad ja -kohad ilmuvad Linnaidee kodulehele www.linnaidee.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles