Tivolipark kingib lastele tasuta päeva lõbustuspargis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivolipargi vaateratas.
Tivolipargi vaateratas. Foto: Tivolipark

Kooliaasta alguse puhul kingib Tallinna linnahalli kõrval tegutsev Tivolipark lastele tasuta päeva lõbustuspargis.
 


Tivolipark kutsub lapsi atraktsioonidele tasuta lustima kolmapäeval, 11. septembril. Oodatud on lapsed ja noored, kel vanust kuni 18 aastat ning kes saavad tasuta sõita kõikidel atraktsioonidel ajavahemikus kell 12 - 20. Tasuta pääsu garanteerib isikut tõendav pildiga dokument.

«Teades, kuidas lapsed Tivoliparki armastavad, otsustasime omalt poolt neile rõõmu valmistada ja erilise päeva korraldada. Kuna sageli pole näiteks suurtel peredel üldse võimalust lõbustusparki külastada, siis tänu tasuta sissepääsule kolmapäeval on see võimalik. Loodame, et lapsi tuleb palju,» lausus Tivolipargi esindaja Taras Mazurenko.

Lisaks võimalusele atraktsioonidel lustida on kolmapäeval lõbustuspargis külas ka Tivolipargi ning laste suured sõbrad Premia ja Limpa, kes jagavad esimestele külastajatele jäätist, limpsi ja kingitusi.

Tivoliparki on lihtne üles leida hiiglasliku vaateratta järgi, mis asub koos atraktsioonidega linnahalli juures ning millel sõites avaneb vaimustav vaade merele ja linnale.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles