Tallinna Tehnikaülikool ehitab spordilinnaku

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Tallinna linnavalitsus kehtestas Tallinna Tehnikaülikooli spordilinnaku detailplaneeringu.

Spordiküla esimese objektina valminud spordihall on juba tudengite ja spordisõprade käsutuses. Linnakusse peaks tulema ka rahvusvahelistele võistlustingimustele vastav ujula ja mängude maja, vahendas Reporter.ee videolõik.

Ujula hakkab tulevikus paiknema spordihoone Sõpruse puiestee poolses osas. Mängude maja jääks projekti kohaselt Nõmme poole. Spordihoonetele lisaks ehitatakse sportlaste tarbeks ka majutuskompleks.

Kuni veerand miljardit krooni maksva spordikompleksi ehitamiseks loodetakse raha leida ka erasektorist. Investorite otsingutega on juba algust tehtud ja nii mõnigi olevat lubanud ka selles projektis kaasa lüüa, teatas uudistesaade.

«Kuna TTÜ on investeerimas ca 1,2 miljardit teadusesse ja õppetöösse, siis praegu meil oma vahendid (linnaku ehitamiseks - toim) puuduvad ning me otsime partnereid,» rääkis TTÜ haldusdirektor Margus Leivo. «Investoritel on huvi olemas ja praeguses madalseisus on just õige planeerida majanduse tõusuperioodi selliseid projekte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles