Tallinna linnavalitsus kandideerib valimistel täies koosseisus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisreklaam Lasnamäe kanalis.
Valimisreklaam Lasnamäe kanalis. Foto: Peeter Langovits.

Eelolevatel kohaliku omavalitsuste valimistele on oma kandidatuuri üles seadnud kõik Tallinna linnavalitsuse liikmed, linnaosavanemad ja paljud teised kõrgemad linnaametnikud.


Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on valimisnimekirja eesotsas Lasnamäel.

Abilinnapea Merike Martinson on Mustamäel Keskerakonna nimekirjas teisel ning abilinnapea Eha Võrk kaheksandal kohal.

Abilinnapea Jaanus Mutli on Kristiine valimisnimekirjas viies, Deniss Boroditš Põhja-Tallinnas teine ning Kaia Jäppinen Nõmmel neljas. Abilinnapea Taavi Aas kandideerib Pirital Keskerakonna nimekirjas kolmandana.

Linnavolikogu esimees Toomas Vitsut on Keskerakonna esinumber kesklinnas. Volikogu aseesimees Tarmo Lausing kandideerib Lasnamäe valimisnimekirjas viiendal kohal.

Nagu üks mees on valimistulle astunud ka kõik linnaosavanemad ning osa nende asetäitjatest. Haabersti linnaosavanem Viktor Vassiljev on Keskerakonna Haabersti valimisnimekirjas esimesel ning tema asetäitja Juhan Hindov viiendal kohal.

Kesklinna vanem Marek Jürgenson kandideerib kesklinnas seitsmenda ning tema asetäitja Reena Tolmik kaheksandana. Keskerakonna Kristiine nimekirja esinumber on linnaosavanem Mihhail Korb.

Lasnamäe vanem Kalle Klandorf figureerib erakonna Lasnamäe valimisnimekirjas kolmandal kohal, jäädes tahapoole Edgar Savisaarest ja riigikogu liikmest Olga Sõtnikust. Klandorfi asetäitja Toivo Moorast on nimekirjas kümnendal kohal ning teine asetäitja, Andrei Novikov viimasel, 46. positsioonil.

Mustamäe vanem Kalle Mihkels on oma linnaosa valimisnimekirjas viies. Tema asetäitja Nikolai Degtjarenko, kes jõudis juba isiklikku reklaamikampaaniat alustada, jäeti segastel asjaoludel viimasel hetkel valimisnimekirjast välja.

Nõmme valimisnimekirja esinumber on linnaosavanem Rainer Vakra. Tema asetäitja Monica Rand kandideerib kuuendal positsioonil. Pirital on esimesel kohal linnaosa vanem Tiit Terik, kelle asetäitja Kalle Jõks kandideerib hoopis Mustamäel, olles sealses valimisnimekirjas tagantpoolt neljas.

Põhja-Tallinna vanem Enno Tamm on oma linnaosa nimekirjas kolmas pärast Euroopa Parlamendi liiget Vilja Savisaart ja abilinnapea Deniss Boroditšit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles