Maimu Berg lahkub Rahvaliidust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maimu Berg
Maimu Berg Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu liige, kirjanik Maimu Berg esitas täna lahkumisavalduse Rahvaliidust ja kandideerib riigikogu valimistel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) nimekirjas.

Bergi sõnul on tal olnud viimase aasta jooksul sotsiaaldemokraatidega väga hea koostöö Tallinna volikogus ühises fraktsioonis, teatas SDE.

«Jagan sotsiaaldemokraatide nägemust Eestist kui põhjamaiselt solidaarsest riigist. Riigist, kus kõigile tagatakse võrdsed võimalused,» märkis Berg.

Berg kandideerib Riigikogu valimistel SDE nimekirjas Tallinnas. Pealinna sotsiaaldemokraatide esimehe Jaak Juske sõnul on Maimu Berg seisnud linnavolikogu liikmena keskerakondliku linnavalitsuse kahtlaste kinnisvara-tehingute vastu.

«On äärmiselt suur rõõm, et niivõrd terava sotsiaalse närviga inimene on otsustanud kandideerida sotsiaaldemokraatide nimekirjas,» ütles Juske.

Tallinna sotsiaaldemokraadid arutavad riigikogu valimisnimekirja kinnitamist 4. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles