Linn rajab lasteaedade juurde parkimiskohti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Kommunaalameti tellimusel rajatakse Tallinna kaheksa lasteaia juurde kokku 168 uut parklakohta.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul tagab parkimisplatside rajamine ohutu liikluse ja mugavama juurdepääsu lasteaedadesse, vahendas Raepress. «Käesolevaks ajaks on valminud kolm parklat, mis asuvad aadressidel Ehitajate tee 50, Vihuri 3 ja Niine 8D,» ütles Boroditš. «Kõik kaheksa parklat valmivad lepingu kohaselt septembri lõpuks.»

Parklad rajatakse Tähekese lasteaia juurde aadressil Ehitajate tee 50, Sitsi lasteaia juurde aadressil Vihuri 3, lasteaed Mudila juurde aadressil Niine 8D, Allika lasteaia juurde aadressil Sütiste tee 7, lasteaed Päikene juurde aadressil Sõle tänav 7, Tallinna Heleni kooli juurde aadressil Ehte 7, lasteaed Lehola juurde aadressil Mustamäe 187 ja praegusel hetkel veel suletud lasteaia juurde aadressil Karjamaa 3.

Parkimiskohad rajavad OÜ Lacefield, Tallinna Teede AS, OÜ Viamer Grupp ning Nordecon Infra AS. Tööde kogumaksumus on neli miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles