Tehnika tänav pannakse kaheks nädalavahetuseks osaliselt kinni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnika tänava algusse jääb pärast kapitaalremonti üks sõidurada.
Tehnika tänava algusse jääb pärast kapitaalremonti üks sõidurada. Foto: Liis Treimann

Seoses teetöödega on Tehnika tänava Toompuiestee ja Väike-Ameerika tänava ristmike vaheline lõik eeloleval kahel nädalavahetusel liiklusele suletud ning ühistransport suunatakse ümbersõidule.


3. ja 4. augustil ning 10. ja 11. augustil alljärgnevalt lühendatakse trolliliinide nr 1, 5 ja 7 marsruuti lühendatakse, tehes alg- ja lõpp-peatuse Paldiski maanteel enne Lille peatust maja nr 59 ees paiknevas trollide lõpp-peatuses ja tagasipöörde enne Mooni tänava ristmikku.

Liini nr 4 trollid suunatakse ümbersõidule Sõpruse puiestee, Endla tänava, Kaarli puiestee, Toompea tänava, Kaarli puiestee, Toompuiestee, Endla tänava ja Sõpruse puiestee, tehes peatused ümbersõidule jäävates ühistranspordipeatustes ja lõpp-peatuse Kaarli puiesteel Tõnismäe trollibusside peatuses.

Trolliliinide nr 4, 5 ja 7 poolt teenindamata jääva marsruudilõigu teenindamiseks avatakse bussiliin nr 70 Lille –Tõnismägi – Balti jaam ning trolliliini nr 1 poolt teenindamata jääva marsruudilõigu teenindamiseks bussiliin nr 69 Lille – Kaubamaja. Trolliliinide nr 1, 5 ja 7 kasutajad saavad sõidu jätkamiseks asendusbussiliinile ümber istuda Paldiski maanteel maja nr 59 ees paiknevas ajutises trollide lõpp-peatuses ning trolliliinil nr 4 kasutajad Kaarli puiesteel Tõnismäe trollipeatuses.

Bussiliinidele nr 21, 21B, 59 ja trolliliinide nr 4, 5 ja 7 asendusbussiliinile tehakse ajutiselt suletava Kelmiküla peatuse asemele ajutine peatus Toompuiesteel enne Paldiski maantee ristmikku.

Ajutiselt suletavale Kelmiküla peatusele lähim bussiliini nr 40 ning trolliliini nr 1 asendusbussiliini ajutine peatus on Toompuiesteel enne Paldiski maantee ristmikku paiknev peatus Hotell Tallinn.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles