Tehnika tänav uuendatakse siiski täies mahus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadel teatas Tallinna linnavalitsus, et käesoleval aastal läheb kapitaalremonti vaid osa Tehnika tänavast, kuid nüüd on siiski leitud raha, et remontida tänav Toompuiesteest kuni Pärnu maanteeni.


«Jah, juuni lõpus me suutsime selle raha siiski leida, nii et terve tänava saab korraga ära teha,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf Postimehele.

Varasemate plaanide kohaselt pidi tänavu remonditama Tehnika tänava lõik Toompuiesteest Väike-Ameerika tänavani ning Väike-Ameerika tänava ja Pärnu maantee vahelise tänavaosa remont pidi jääma järgmisse aastasse.

23. juulil aga algasid siiski tööd ka viimati mainitud teelõigul ning tänaseks on tänava raudtee poolses küljes kõik massiivsed äärekivid juba üles kaevatud. Nii nagu ülejäänud Tehnika tänaval, kehtib ka Väike-Ameerika ja Pärnu maantee vahelisel teelõigul kiirusepiirang 30 kilomeetrit tunnis ning sõidetav ala on tavapärasest tunduvalt kitsam.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles