Harjumaal juunis naise surnuks sõitnud autojuht polnud narkojoobes

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kella 17.40 ajal toimus raske liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn-Paldiski maantee ja Alajaama tee ristmikul, kus omavahel põrkasid kokku kolm sõiduautot.
Täna kella 17.40 ajal toimus raske liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn-Paldiski maantee ja Alajaama tee ristmikul, kus omavahel põrkasid kokku kolm sõiduautot. Foto: Martin Ilustrumm

Ekspertiisid selgitasid välja, et juuni keskel Harjumaal avariis naise hukkumise põhjustanud autojuht ei olnud siiski narkojoobes, nagu politsei esmalt teatas.

Kui 15. juunil saadetud liiklusinfos teatas politsei, et eelmisel päeval Harjumaal Harku vallas Tutermaal kahe sõiduki kokkupõrke põhjustanud autojuhil, 20-aastasel Rikol olid narkojoobe tunnused, siis täna täpsustas politsei, et ekspertiisid on selgitanud, et mees ei olnud narkootikume tarvitanud.

14. juunil kella 17.40 ajal põrkasid Harku vallas Tutermaal Tallinna-Paldiski maantee ja Alajaama tee ristmikul kokku kolm autot, avariis hukkus naine. Tallinna poolt Keila suunas liikunud Subaru Forester, mida juhtis 20-aastane Riko, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tuleva sõiduautoga Ford Focus, mida juhtis 55-aastane Rein.

Seejärel sõitis Fordile tagant otsa sõiduauto Citroen Saxo, mida juhtis 32-aastane Kristi.

Kokkupõrke tagajärjel hukkus sündmuskohal sõiduautos Ford kaasreisijana viibinud 57-aastane Marika. Fordi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles