Lounge 24 Radisson Blu hotelli kõrgeimal korrusel

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reisiportaali jetsettimes.com poolt maailma parimate katusebaaride hulka valitud 60-kohalise Lounge 24 trumbiks on ainulaadne vaade Eesti pealinnale: külalise silmale avaneb kogu kaunis linnapanoraam.

Tänavune suvi on löönud sohvabaari  Lounge 24 mänedžeri Tiina Oja sõnul nii publiku- kui ka käiberekordid. Siinne publik jaguneb pooleks, on nii kohalikke kui ka hotellikülastajatest välismaalasi. Kohti sohvabaari katuseterrassile reserveerida ei saa, küll aga reserveeritakse meelsasti kohad kohviku siseruumides ning kui ilm võimaldab, võib välja istuma minna.

Katusebaar on avatud iga päev kella 12- 02, kuid mänedžeri sõnul kedagi päris minutipealt välja ei aeta ning uksed on avatud iga ilmaga: niipea kui vihm järgi jääb, kuivatatakse lauad ja võib õue minna. Sohvabaari plussiks on kindlasti laitmatu teenindus – vajutades laual asetsevat wireless teenindusnuppu mõistab teenindaja kohe, et midagi tarvis. Iga kuu teisel ja neljandal õhtul mängib kella 21.30 - 01 muusikat DJ.

Lounge 24 on finaalis ka Eesti gastronooniaauhindade Hõbelusika konkursil, mistap pole imestada, et peakoka Irena Dmitrieva signatuuri kandvat siinset Caesari salatit peavad kliendid linna parimaks. Portsud on aga mehised, nii et väiksema isuga naistel oleks soovitav isegi toit sõbrannaga pooleks teha. Kergemad road maksavad 10-12, pearoad 18-27 eurot, ning magustoiduks tasub valida suussulav kohapeal valmistatud jäätis.

Kui tahta jookidest mekkida midagi eripärast, siis majakokteili Radisson Blu Tallinna margarita (sisaldab valget rummi, curacaod, triple seci, suhrusiirupit, laimi- ja ananassimahla) saab kätte 5.70 euroga. Erilisteks puhkudeks pakutakse siin aga ka Tallinna ilmselt kalleimat kokteili: Tiina välja mõeldud 24 Carat Golden Sunset maksab 260 eurot ja see valmistatakse lauas otse kliendi silme all. Kokteil sisaldab Louis XIII de Rémy Martini konjakit, Angostura orange bitterit, salajase retsepti järgi valmistatud virsikulikööri,Moët & Chandon šampanjat,  pruuni suhkru kristalle ning on kaunistatud 24-karaadise lehtkullaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles