Jüri Makarov pani Rock Summeri järel maa panti

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summeri pressikonverents. Jüri Makarov, Mikk Targo, Erki Berends, Rivo Saarna.
Rock Summeri pressikonverents. Jüri Makarov, Mikk Targo, Erki Berends, Rivo Saarna. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

Juuni kolmandal nädalavahetusel Tallinna lauluväljakul legendaarse Rock Summeri 25. aastapäeva tähistanud suvefestival õnnestus kõigi meelest, kes ei julgenud karmi tõde välja öelda - tegelikkuses haigutas lauluväljaku pealava ees ilmatu tühjus, mis tõenäoliselt peegeldub nüüd ka peakorraldaja rahakotis.

Festivali päevil küsitlesime kauplejaid ja muid ettevõtjaid, kes olid Rock Summeriks valmistunud ning enamik neist tunnistas, et festivalipäevade lähemale jõudes tõmbasid nad oma jõude koomale.

Festivali alasid turvanud OÜ Meeskond märkis, et algul oli juttu massiüritusest, kuid lõpuks jäid mastaabid alla juba Õllesummerile ning koju saadeti palju tööpostile palgatud töötajaid.

Vahetult enne jaanikut ning vaid mõned päevad pärast toimunud suurüritust tekkis viie Makarov Muusikule kuuluvale kinnistu juurde kinnisturaamatus hüpoteegimärge.

Valgamaal Otepää vallas Nüpli külas asuva ja ca 10 000-ruutmeetrise maaomandi eest on Makarov Muusikule teinud City Investeeringud & Konsultatsioonid väljamakse 60 000 euro ulatuses.

Jüri Makaroviga Postimehel ühendust ei õnnestunud saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles