Algas Tehnika tänava rekonstrueerimine

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval algas Tehnika tänava kapitaalremont, mille käigus rekonstrueeritakse tänav Toompuiesteest kuni Väike-Ameerika tänavani.


Esimesel päeval suleti tänava Toompuiestee poolses otsas vaid üks sõidurada. Ka ühissõidukeid ei hakata sealt esialgu ümber suunama, sest alustatakse äärekivide paigaldamise ja muude väiksemate töödega.

Küll toimuvad suuremad muutused liikluses kolmel nädalavahetusel juulis (13.-14, 20.-21.ja 27.-28.juuli). Siis peatatakse trolliliiklus Tehnika tänaval ja trollid asendatakse bussidega, kuid nende marsruut on alles transpordiametis kooskõlastamisel.

Liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul hoitakse tänavat remondi ajal liiklusele avatuna nii palju, kui vähegi võimalik. Ta soovitas sõidukijuhtidel siiski arvestada sellega, et peatselt tänav suletakse ning juba aegsasti alternatiivsetele marsruutidele mõelda. Tehnika tänava remont peab valmis saama augustis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles