Tallinna laulukonkursi võitis Piret ja Tõnu Laikre laul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdipublik Raekoja platsil.
Kontserdipublik Raekoja platsil. Foto: Silja Kaigu.

Laulukonkursi Tallinna laul võitis laul «Tallinn», mille muusika kirjutas Piret Laikre ja sõnad Tõnu Laikre.


Teise koha vääriliseks tunnistas žürii Jaan Pehki ja Contra laulu «Kõik teed toovad Tallinna». Kolmanda koha sai laul «Igaüks teab», mille muusika autor on Evert Sundja ja sõnade autor Kadri Sundja.

Tallinna kodulehel toimunud internetihääletuse võitis laul «Tallinn täiega svingib», mille muusika ja sõnade autor on Peeter Thomson.

Võidulaulu valis välja žürii, mille esimees oli abilinnapea Kaia Jäppinen ning žüriisse kuulusid linnakantselei referent Katrin Siska, Heliloojate Liidu esimees Olav Ehala, Tallinna Filharmoonia direktor Jüri Leiten, Georg Otsa nimelise muusikakooli direktor Aarne Saluveer ning lauljanna Kaire Vilgats.

Võitja saab 20 000 krooni suuruse autoritasu. Teisele kohale tulnud laulu autor saab 10 000 ning kolmandale jäänud laulu autor 6000 krooni. Rahvahääletuse võitnud laulu autor saab autoritasuks 9000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles