Savisaar ähvardas Sitsi turu kinni panna

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar ähvardas sulgeda Sitsi turu, sest turuhoone taha oli kerkinud olmeprügi hunnik.
Linnapea Edgar Savisaar ähvardas sulgeda Sitsi turu, sest turuhoone taha oli kerkinud olmeprügi hunnik. Foto: Toomas Huik

Täna Põhja-Tallinna jäätmekäitlust kontrollimas käinud linnapea Edgar Savisaar leidis, et olukord on varasemaga võrreldes paranenud, kuid arenguruumi on siiski piisavalt.


«Igal pool pole olukord veel rahuldav. Samas oli näha, et Ekovir on pingutanud ja et nad on oma asjad paremini käima saanud,» ütles Savisaar linnavalitsuse pressikonverentsil.

«Ristiku tänav tundus olevat puhas, Erika tänav ja Kolde puiestee samuti. Me polnud rahul Sitsi turuga, mida me vaatasime ka eelmisel korral ja Sitsi turg ei olnud korras. Vahepeal oli sinna toodud suur jäätmekonteiner, aga turu rentnikud ei saa vist ikka aru, milleks seda konteinerit tuleb kasutada, sest konteineri ümber olid ikka prahihunnikud,» rääkis Savisaar.

«Täna andsime munitsipaalpolitseile ülesande ettevõtet trahvida ja küsimus on ka selles, et kas üldse lubada Sitsi turu pidajal jätkata. Palusime linnaosavalitsusel see läbi vaadata ja teha ettekirjutus ja vajadusel me võtame seisukoha, et Sitsi turg tuleb sulgeda. Kui nad ikka ei saa aru, kuidas ühte tsiviliseeritud turgu peetakse, siis ei ole neil seal midagi teha,» oli linnapea resoluutne.

Savisaare pahameele põhjuseks oli turuhoone taga oleva pakendikonteineri kõrvale tekkinud olmeprügi hunnik. Olmeprügi konteinerit maja taga silma ei hakanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles