E-kiri teatab Tallinna elaniku parkimisloa lõppemisest

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna elaniku parkimisluba.
Vanalinna elaniku parkimisluba. Foto: Liis Treimann.

Täna käivitus transpordiameti ja ASi Ühisteenused koostöös loodud uus teavitussüsteem, mis hoiatab pealinna elaniku parkimiskaardi omanikke parkimisloa peatsest lõppemisest e-kirja teel.


«Uuendus puudutab kõiki kesklinna tasulise parkimisala elaniku mootorsõiduki aastakaarti omavaid tallinlasi, kes nüüdsest saavad oma aastakaardi kehtivuse algusest ja lõpust teate e-kirja teel. Lisaks on võimalik tellida teade ka mobiilile, aga see maksab kümme krooni,» selgitas ASi Ühisteenused juhatuse liige Alar Vasemägi.

Uus teenus võeti kiiresti kasutusele seetõttu, et hiljuti täitus aasta päevast, mil elektroonsete parkimislubade süsteem käivitus ning neid autoomanikke, kes on unustanud parkimisluba uuendada, on päris palju.

Nüüdsest saab parkimisloa omanik veebisaidi www.parkimine.ee kaudu kaks teadet - esimese parkimisloa aktiveerimisel ning teise 14 päeva enne loa kehtivusaja lõppu.

«Soovitame linlastel aastakaardi tähtaegu ka ise meeles pidada ning mitte loota ainult teavituse peale, sest võib juhtuda selline olukord, kus inimene vahetab oma telefoninumbrit või e-posti aadressi ning teade ei jõua sel juhul adressaadini,» lausus Vasemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles