Linnavolinik nõudis parteilehe tutvustamist rahvusringhäälingus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna volikogu istung.
Tallinna volikogu istung. Foto: Peeter Langovits.

Eilsel Tallinna linnavolikogu istungil nõudis volikogu Keskfraktsiooni liige Michel Zdankevitch, et Eesti Rahvusringhääling (ERR) tutvustaks kolmapäeviti hommikuste ajalehetutvustuste raames ka Keskerakonna ajalehe Kesknädal värske numbri sisu.


«Minul on ettepanek Eesti Rahvusringhäälingule,» ütles Zdankevitch eile volikogu kõnepuldist kategoorilisel toonil.

«Minu ettepanek on viia sisse kolmapäeviti ilmuva ajalehe Kesknädal tutvustus. Sest mida me näeme. Eesti Päevaleht, mida ma tellin, kogu aeg ainult materdab Keskerakonda. Ta ei näe, mis reformikate juures toimub. Aga ma tahaks, et Eestis elav üldsus teaks ka, mida avaldab Kesknädal. Selline on minu ettepanek. Kui on vaja, võin ma selle ka kirjalikult esitada,» ütles linnavolinik.

Volikogu saalis elevust tekitanud sõnavõtt võttis muigama ka ettepaneku tegija fraktsioonikaaslased. Ettepaneku esitamist kirjalikult ei pidanud volikogu vajalikuks

ERR ei pidanud vajalikuks asja omalt poolt kommenteerida. «See on vaba mõttevahetuse käigus välja öeldud arvamus ja mitte linnavolikogu ametlik pöördumine, nii et meil pole praegu põhjust selle kohta omalt poolt midagi öelda,» ütles Rahvusringhäälingu meediasuhete juhi Anneli Tõevere-Kaur Postimees.ee'le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles