Kommunaalamet: hommikul oli põhjust rahulolematuseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedene tuisk Tartu maanteel
Reedene tuisk Tartu maanteel Foto: Mihkel Maripuu

Pärast keskpäevaks lõppenud koosolekut mainis Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg, et täna hommikul oli tänavakoristusfirmade suhtes põhjust rahulolematuseks küll.

«Koosolekul mainiti Vabaduse puiesteed, kus hommikuks ei oldud jõutud sahkamisega ühele poole,» ütles Sulg Postimehele. «Meid pahandas rohkem aga see, et kõikjal linnas ei olnud jalakäijatele tagatud liikumisvõimalus kõnniteedel, kergliiklusteedel ja ülekäiguradadel.»

Ta lisas, et kõik need rikkumised on fikseeritud ning kommunaalamet koostab oma lepingupartneritele ilmselt ka mingid mahaarvamised.

Sulg ütles, et eelmisel öösel sadas Tallinna maha umbes 15 sentimeetrit lund ning kui sadu jätkub endiselt, siis võib õhtuks 7 – 10 sentimeetrit lumelisa juurde tulla. Ühekordne sahkamine kõigil linna puhastatavatel tänavatel võtab aega 2 – 3 tundi, sõltuvalt liiklusest. Peale Vabaduse puiestee oli hommikul linnas teisigi teid ja tänavaid, kus olukord oleks võinud parem olla.

Linnakoristuse juht mainis, et pärast reedest suurt tuisku töötasid tänavapuhastusfirmad ka nädalavahetusel usinasti, hooldusmasinaid võis igal pool linnas. Ilmselt ootab ees järgmine töine öö.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles