Tartu maantee ja Peterburi tee ristmikul läheb kitsaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitus.
Ehitus. Foto: Laura Oks

Tallinna transpordiamet teatab, et seoses Peterburi tee viadukti ehitustöödega vähendatakse järgmisel nädalal ajutiselt Tartu maantee ja Peterburi tee ristmikul sõiduradade arvu - kummaski suunas jääb avatuks üks sõidurada.

Ehitustööde tehnoloogiast tuleneva vajadusega on nimetatud piirkonnas liiklemisvõimalused ahtamad 27. novembril kella 22-st kuni 28. novembril kella 6-ni ja 28. novembril kella 22-st kuni 29. novembril 6-ni.

Alates 30. novembri kella 22-st kuni 2. detsembrini on rakiste eemaldamiseks osaliselt suletud Tartu maantee ja Peterburi tee ristmikul praegu kasutuses olev uue viadukti alune liiklusruum. Liiklus jääb avatuks 1+1 sõiduraja ulatuses tänase liiklusruumi kõrval.

Transpordiamet palub nimetatud aegadel Tartu maantee ja Peterburi tee ristmikku võimalusel vältida ning piirkonna läbimisel liikluskorraldusvahendite ja reguleerijate korraldusi järgida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles