Kapo skandaali sattunud ärimees: Kesknädal valetab

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna leht Kesknädal.
Keskerakonna leht Kesknädal. Foto: Urmas Luik

Ärimees Grigori Petrišin vannub, et ei saanud Tallinna planeeringute tegemist paljastavaid kirju kaitsepolitseilt, vaid kirjutas need ise.

25. märtsil ilmus Kesknädalas artikkel, mille kohaselt koostasid kaitsepolitseinikud kaks kirja, mille ärimees Petrišin pidi väidetavalt oma nime all Tallinna linnavalitsusele saatma, kirjutas Eesti Ekspress.

Petrišin, kelle firmale kuulub Lasnamäel Pae pargi juures väärtuslik maatükk, sai sügisel abilinnapea nõunikult Ivo Parbuselt teate, et osa krundist tuleb linnale ringristmiku ehituseks loovutada.

«Kui keeldume, lubatakse meil ehitada vaid viiekorruselisi maju,» ütles Petrišin, kelle sõnul ei võtnud ta pakkumist vastu, sest tegelikkuses planeeris firma maatükile ehitda 14-korruselise maja ning kes seepeale koostas kaks väga emotsionaalset kirja linnapea Edgar Savisaarele ning abilinnapea Taavi Aasale.

Ärimees kinnitas, et ajaleht Kesknädal oli tema kirjad kontekstist välja rebinud ning need olid tegelikult planeeringuga seotud pikaajalise kirjavahetuse osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles