Haabersti häbipleki asemele kerkib uus spordihall

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne lammutamist võis Ehitajate tee 141
hoone edukalt pretendeerida Tallinna enim täissoditud ehitise tiitlile, jäädes alla ehk vaid linnahallile.
Enne lammutamist võis Ehitajate tee 141 hoone edukalt pretendeerida Tallinna enim täissoditud ehitise tiitlile, jäädes alla ehk vaid linnahallile. Foto: Andres Haabu

Haabersti linnaosa valitsus lõpetas Ehitajate tee 141 asuva tühjalt seisnud ja ära lagastatud endise spordikompleksi teenindushoone lammutamise ja kavandab selle asemele uut spordihalli.


«Sporditegevuse lõppemisega muutus antud ala käitumisnorme eiravate noorte kogunemiskohaks,» ütles Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson. «Ehitajate tee 141 spordikompleks riivas eriti silma, kuna Lääne-Tallinna keskhaigla avas 1. juunil kõrvalkrundil Ehitajate tee 137 uue Haabersti Tervisekeskuse ja räämas spordikompleksi rajatised on häbiplekiks kõrvalasuval munitsipaalmaal.»

Jürgensoni sõnul kavandab linnaosa koostöös spordi- ja noorsooametiga alale uut spordialast lahendust, et paigaldada Ehitajate tee 141 pallimängudeks kasutatav pneumohall. Ta märkis, et uue spordikompleksi rajamine on leidnud ka Tallinna linnavolikogu heakskiidu ja objekt on lülitatud prioriteetsete investeeringute nimekirja.

«Enne pneumohalli paigaldamist on ala risustavad rajatised vajalik kõrvaldada. Spordikompleksis asuvad veel lõhutud piiretega hokiväljak koos valgustuspostidega ja korvpalliplats, mis samuti jäävad uuele spordihallile jalgu,» ütles linnaosavanem.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles